ΚΑΤΕΡΙΝΑ

  • Instagram
2482180C-96AE-487F-803F-A6E27905085F.jpe

Η Κατερίνα είχε πάντα όνειρο ζωής, να γίνει δασκάλα χορού, και άρχισε να ασχολείται με αυτόν, σπουδάζοντας παράλληλα κομμωτική τέχνη και Οικονομικές και Διοικητικές Υπηρεσίες με ειδικότητα στα Logistics.

Ξεκίνησε Latin χορούς και εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερη δασκάλα Latin American.

Συνεχίζοντας τις σπουδές της, απέκτησε πιστοποίηση ECDL στον κλάδο 'Γραμματεία Διεύθυνσης', ξεκινώντας έτσι ένα νέο κύκλο στη ζωή της, ενώ παράλληλα, παρακολουθώντας το επίσημο σεμινάριο από την Loretta Bates, εξελίχθηκε σε Official Zumba Instructor.

Η αγάπη της για τον χορό και η μεγάλη της αδυναμία στα παιδιά, την οδήγησαν στην ολοκληρωμένη και αναγνωρισμένη εκπαίδευση, που αφορά το πρόγραμμα Zumba Kids Jr και Zumba Kids από τον Herman Melo.

Ο χώρος του Fitness την απορρόφησε τόσο που δεν άργησε να πιστοποιηθεί στο πρόγραμμα της λειτουργίας γυμναστηρίου της αλυσίδας Curves, καθώς ήδη κατείχε την εκπαίδευση Zumba in the Circuit.

Πολύ σύντομα φοιτά στην ακαδημία "BFS" και πιστοποιείται ως Pilates Mat Instructor, από την MK Pilates.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με καταξιωμένους στον χώρο εκπαιδευτές, όπως ο Beto Perez, έχει λάβει μέρος σε μαραθώνιους, για φιλανθρωπικό σκοπό, έχει παρακολουθήσει τον κύκλο σεμιναρίων Αθλητικής Διατροφής για Zins, έχει λάβει μέρος σε πολλές χορευτικές παραστάσεις, σε video clips, σε τηλεοπτικά projects, καθώς αποτελεί διοργανώτρια  Zumba Parties, για συνεχόμενα έτη.

Το μότο της:

Just feel the music and dance