CLELIA

  • Instagram
C543792A-AD9D-4ECB-B036-6918A5B0D031.hei

Η Clelia ασχολείται με το χορό από τριών ετών και έχει προπονηθεί επαγγελματικά σε κλασικό Μπαλέτο, Jazz/Theatre Jazz, Σύγχρονο, Latin & Ballroom, Hip-Hop, Commercial και Pole dance, ενώ, επίσης, έχει κάνει αγωνιστικό Cheerleading και Ρυθμική Γυμναστική. Έχει πτυχία Σύγχρονου/Jazz, Street και Latin χορών με «Έπαινο» από ISTD, IDTA και UKA.

Επιπλέον, έχει πτυχίο Ψυχολογίας (BSc) και Μεταπτυχιακό σε Marketing Management (MSc) από το πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου, στο οποίο ίδρυσε τη χορευτική διαγωνιστική ομάδα UWSU Dance “Dragons”. Διετέλεσε πρόεδρος και προπονήτρια της ομάδας όλα της τα χρόνια στο πανεπιστήμιο, συμμετέχοντας  κάθε χρόνο σε εθνικούς διαγωνισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου και κερδίζοντας πολλά βραβεία και επαίνους για τις χορογραφίες της από μεγάλα ονόματα των χορευτών του West End. Η εμπειρία της στο εξωτερικό τής έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια παγκοσμίου φήμης δασκάλων χορού, όπως η Yulie Muzafiarova, o Andrea Walker, Anouk van Dijk, Karen Hardy, Jasmin Meakin κ.α. Έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις χορού και Μusical Τheatre, σε music videos, και σε πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά projects.

Μέσα από την εμπειρία της, έχει εξελίξει ένα δικό της στυλ χορού το οποίο ονομάζει Contemporary Fusion. Σ' αυτό το στυλ συνδυάζει τα στοιχεία λυρισμού και θεατρικής ερμηνείας με τον αγωνιστικό-αθλητικό χορό, καθώς και με όμορφα και έντονα σχήματα από Jazz και Street Dance.